Utomhus

Vårt arbetarteam kommer gärna och träffar dig hemma i ert hus för att diskutera era önskemål och guida er igenom olka alternativ och material för att omvandla din omgivning på bästa sätt. Genom vårt partnerskap med olika leverantörer i Skåne kan vi offerera konkurrenskraftiga priser för nödvändiga material och en räntefri plan för arbetskraftskostnaden. Så, allt du önskar kan bli gjort!

Utomhus

Vårt arbetarteam kommer gärna och träffar dig hemma i ert hus för att diskutera era önskemål och guida er igenom olka alternativ och material för att omvandla din omgivning på bästa sätt. Genom vårt partnerskap med olika leverantörer i Skåne kan vi offerera konkurrenskraftiga priser för nödvändiga material och en räntefri plan för arbetskraftskostnaden, Så, allt du önskar kan bli gjort!

Specialister nära till hands

Bygg & Hemservice Skåne AB är en exklusiv leverantör av den högkvalitativa komposit trallen InoWood, som erbjuder en stor variation av färger och storlekar. Kontakta oss för att visa upp sortimentet och visa prover. Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert och för att utnyttja ditt ROT-avdrag.

⦁ Pergolas

⦁ Stensättning

⦁ Altan/Trädäck

⦁ Uterum

⦁ Skräddarsydda strukturer, Snickeri

⦁ Glasade uterum

⦁ Terrass

⦁ Staket/Plank

greyson-joralemon-482882-unsplash

Priser per timme från 262kr efter ROT-avdrag för privatpersoners, eller överenskommelse om fast pris.

Alltid nära till hands

 Vi tycker mycket om kommunikation och att bygga förtroende och jobba personligt. Behöver du hjälp med nåt speciellt projekt? Vill du ha ett offert från våra proffsiga teamet? Tveka inte och ställa din förfråga via kontakt formulären.